Leuke magazines

Formule 1 tijdschriften

Als u op zoek bent naar een formule 1 tijdschrift heeft u 2 opties:

Formule 1

Bent u een echte Formule 1 liefhebber die ieder raceweekend de vrije trainingen, kwalificatie en de grand prix trouw volgt? Dan mag een abonnement op het magazine van Formule 1 niet ontbreken. Het magazine is een aanvulling op het raceweekend. Het blad, dat iedere woensdag na een raceweekend uitkomt, analyseert het raceweekend gronding. Kenners gaan dieper in op de racestrategieën, prestaties van de teams en prestaties van de coureurs. Daarnaast blikt het blad vooruit op het komende raceweekend en zult u interessante interviews en artikelen lezen met (uiteraard) een focus op de formule 1. Het blad komt 18 keer per jaar op de mat. Een abonnement voor het magazine kost €60,- euro waarvoor u naast 18 nummers ook 3 specials ontvangt.

RTL GP

RTL GP is het grootste racemagazine uit Nederland. Het tijdschrift wordt geschreven door kenners en raceliefhebbers. Het blad staat niet alleen vol met interessante artikelen en prachtige foto’s. U zult ook regelmatig interviews of columns van bekende coureurs zoals Jan Lammers, Jos Verstappen of Arie Luyendijk terugvinden in het blad. In tegenstelling tot het Formule 1 magazine behandelt RTL GP ook Le Mans, GP2 en de Formule E in het magazine. U zult geen raceverslagen lezen maar enkel unieke reportages en scherpe analyses zodat ook u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het racegebied. Een jaarabonnement van RTL GP, bestaande uit 6 nummers en de prachtige “Formula One 1976 dvd” kost slechts €35,- euro.

Trucker tijdschriften

Truckstar

Truckstar is het blad voor truckers en bewonderaars van vrachtwagens. Het blad bestaat uit nationale ritverslagen, geeft informatie over praktijktesten van nieuwe technieken en/ of ontwikkelingen in de transportwereld en toont u de nieuwste en bijzonderste trucks. Het blad is niet alleen leuk voor liefhebbers of chauffeurs. Het blad toont namelijk ook familieberichten (voor als u zelf in het buitenland bent) en heeft een rubriek voor jongeren. Truckstar komt 13 keer per maand uit en een abonnement kost inclusief een roadcard en een Tekno Mercedes Actros modeltruck slechts €75,40.

Trucksmagazine

Dit tijdschrift staat bekend als het zwaarste blad van Nederland. Dit blad is net zoals Truckstar een blad voor en door transportliefhebbers. Met rubrieken zoals ‘truck nieuws’, ‘truck van de maand’ en ‘de mooiste truck van Nederland en België’ behandelt het magazine de leukste onderwerpen op het transportgebied. Het zwaarste blad van Nederland wordt 11 maal per jaar uitgegeven en kost slechts €39,- euro per jaar.

Please follow and like us: