Drie Grote Autotijdschriften In Nederland

Alles over auto’s: Autoweek

Lees het tijdschrift AutoWeek en kom alles te weten over auto’s. In het blad wordt het laatste nieuws in autoland besproken. Nieuwe modellen zullen worden getest in de rij-impressies. Daarnaast worden auto’s vergeleken in vergelijkende tests. Er wordt op verschillende onderdelen beoordeeld en aan de hand van de score wordt er bepaald welk automerk er met de winst van door gaat. Er wordt gekeken naar motor & versnellingsbak, rijgedrag, comfort en betaalbaarheid/kosten. Ook wordt er gekeken naar (betaalbare) occasions en de klassieke auto. Tenslotte heeft Autoweek een website waarin je allerlei informatie over auto’s kunt vinden. Er worden wekelijks video’s online geplaatst waarin auto’s worden getest en verslagen van beurzen worden getoond. Kijk op www.autoweek.nl voor meer informatie.

Autovisie Magazine

Autovisie is een magazine waarin al het laatste nieuws op het gebied van auto’s wordt behandeld. Het tijdschrift heeft een groot internationaal netwerk zodat ze al het relevante autonieuws uit de gehele wereld kan vergaren. Het autoblad staat bekend om zijn kritische houding tegenover autotests. Daarentegen wordt er wel altijd een open mening geformuleerd. Ook worden er exclusieve reportages, spraakmakende interviews en columns in beschreven. Elke twee weken verschijnt Autovisie Magazine. Het heeft een trouwe lezersgroep met in totaal 1,2 miljoen lezers. Autovisie heeft eveneens een website waarop al het laatste nieuws online wordt getoond. Daarnaast zijn er videoreportages en testverslagen van auto’s te vinden. Je kunt de website via deze link bezoeken: www.autovisie.nl

Autoreview: het grootste autotestblad van Nederland

Autoreview is het dikste autotestblad in Nederland dat diepgang biedt en harde oordelen niet schuwt. Het test auto’s op basis van meetbare gegevens, maar houdt altijd rekening met de emotionele beleving. De ervaringen die autoreview op het gebeid van auto’s meemaakt, lees je elke maand opnieuw. De inhoud van het autoblad komt tot stand doordat de hele wereld wordt afgereisd. De ene keer wordt de Nürburgring aangedaan, terwijl de andere keer op het circuit van Zandvoort getest wordt. Alle soorten auto’s worden getest: van betaalbare stadsauto’s tot bloedhete sportwagens. Ook sport en auto gerelateerde gadgets worden in het tijdschrift behandeld. Tenslotte heeft Bavo Galama, voormalig presentator van RTL Autowereld, een maandelijkse column in het magazine.

Please follow and like us: