Autoweek kenteken check

autoweek kenteken

Je hebt een auto gezien op internet. Helemaal wat je zoekt. Juiste merk, juiste kleur en juiste motorinhoud. Helemaal leuk. Maar wat doe je nu? De auto staat te koop bij een particulier. Iemand aan de andere kant van het land en dus iemand die je helemaal niet kent en waar je ook niet even navraag over kunt doen in de buurt. Dat maakt het moeilijk voor je om een beslissing te nemen. Wat nu als er met de auto gerommeld is? Of als de tellerstand ten opzichte van de vraagprijs daadwerkelijk te mooi is om waar te zijn? Er is toch een manier om de achtergrond van de auto te checken. Namelijk de Autoweek kentekencheck.

 

Autoweek kenteken

Autoweek is een gerenommeerd en bekend automagazine. Zij besteden in hun blad regelmatig aandacht aan tweedehands auto’s en wat er allemaal bij komt kijken om de juiste auto voor de juiste prijs te kopen. Het laatste wat je wilt is een kat in de zak vol verborgen kopen. Al is het maar om de rompslomp die je daarvan kunt krijgen te voorkomen.

Natuurlijk wil je van je eventueel toekomstige auto weten wat je er zoal van kunt verwachten op het gebied van achtergrond. Maar ook op het gebied van het verbruik, van het te verwachten onderhoud et cetera.

 

Autoweek dagwaarde en Autoweek Check

Je wilt uiteraard niet teveel betalen voor je toekomstige auto. Nadat je gecheckt hebt of de auto niet gestolen is en of de tellerstand klopt kun je op de site van Autoweek eenvoudig checken wat de dagwaarde van de auto zou moeten zijn. Dit doe je aan de hand van het merk, de uitvoering, het bouwjaar, de accessoires en de kilometerstand.

Zo zie je snel en eenvoudig of de auto van je dromen ook voor een realistische prijs te koop wordt aangeboden. De Autoweek kentekencheck bestaat in meerdere varianten. De meest eenvoudige check is gratis, voor wat meer uitgebreide informatie over de auto zul je een klein bedrag moeten betalen.

 

Autoweek biedt meer

Autoweek behoort tot de top van de beste Nederlandse Automagazines en is daarmee een prima bron om gegevens over auto’s te vinden. Denk hierbij aan de Autoweek verbruiksmonitor en de Autoweek test. Van vrijwel alle automerken en types kun je via de site gegevens opvragen over verbruik, maar ook over gebruiksgemak, gemiddeld te verwachten onderhoud en eventueel veel voorkomende gebreken bij een bepaald type auto.

De auto die je wilt kopen even checken bij Autoweek loont zeker de moeite en zal je een goed beeld geven van de dagwaarde en van wat je (nog) van de auto kan en mag verwachten.

Please follow and like us: