Automagazine abonnementen vergelijken

automagazine

Nederland kent een flink aanbod in automagazines. Autovisie is de oudste van allemaal en richt zich vooral op het middensegment van de markt. Veel reportages en tests gaan over zogenaamde ‘droomauto’s’. Autoweek doet ook alweer zo’n 25 jaar mee en is de grootste speler op de Nederlandse autobladenmarkt. Het blad richt zich voornamelijk op het wat lagere segment van de markt, met veel aandacht voor de ‘normale’, doorsnee auto’s. Tot slot is er nog het blad Carros, wat zich al sinds half jaren negentig aan de top van de markt probeert te handhaven. Dit blad richt zich uitsluitend op nieuws en reportages over auto’s uit het duurdere segment.

 

Autovisie

Autovisie is een blad met een lange historie. Het heeft zich door de jaren heen weten te handhaven op een markt waar veel nieuwkomers zijn gekomen en ook weer gegaan. Het blad komt elke twee weken uit en een jaarabonnement van 26 nummers kost je € 70,- (2017). Bij Autovisie is het ook mogelijk om een abonnement voor alleen digitaal lezen af te sluiten, dit kost je € 26,- per 13 nummers (2017) en kan op Autovisie.nl. Autovisie richt zich vooral op reportages, nieuwtjes en tests van auto’s die je zelf ooit wel zou willen en kunnen hebben, maar waar je in principe voorlopig misschien vooral alleen maar van kunt dromen. En van lezen in het magazine.

 

Autoweek

Autoweek is wel het meest complete autoblad van de drie. Het komt elke week uit, met heel veel informatie over ‘normale’ auto’s, regelmatig ook wel met tests en reportages of interviews van en over luxe of bijzondere exemplaren. Het leuke aan het blad is dat je allerlei weetjes kunt lezen over de auto’s die je overal om je heen ziet. Een abonnement op Autoweek kost je € 165,- voor 52 nummers (2017). Dit kun je nog aanvullen met extra abonnementen op het blad GTO Magazine of Autoweek Classics. Te vinden op Autoweek.nl Dit kost je een paar euro extra per maand, maar dan heb je wel extra informatie op autogebied en krijg je de Autoweek eindejaarsspecial erbij.

 

Carros

Daar waar Autovisie en Autoweek wat algemene en uitgebreide, vaak uitkomende autobladen zijn, daar is Carros van een heel andere orde. Dit blad richt zich vooral op mensen met interesse in duurdere, bijzondere auto’s of klassiekers. In mooie reportages worden auto’s belicht die niet voor iedereen zijn weggelegd. Maar waar je wel van kunt dromen en genieten. Al is het maar door Carros te lezen. Het blad heeft een luxe uitstraling, biedt veel interessante informatie over het segment waar het zich op richt en komt maandelijks uit. Op de site kun je jezelf abonneren op een aanbieding voor 4 of 8 nummers, wat je respectievelijk € 16,- of € 29,- kost (2017). Meer informatie vind je op Carros.nl .

Please follow and like us: